Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 418 km

Bezitter balletjespistool opgepakt

Toegevoegd: 14-09-2009, 23.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag een 16-jarige Vlissinger aangehouden wegens het bezit van een balletjespistool.


Een agent was aan het einde van de middag in Blikkenburg aan het surveilleren naar aanleiding van klachten met betrekking tot overlast in die buurt. Ineens zag de agent een jongeman lopen met een niet van echt te onderscheiden balletjespistool. De jongen werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De jongen beaamde dat hij met zo'n soort wapen iemand flink aan het schrikken kon maken. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nic (15-9-2009 om 22:48)
Ok Tja, je hebt gelijk. Maar dit was dan ook een extreme situatie die gelukkig niet (te) vaak voorkomt.
Jan (15-9-2009 om 21:59)
Fijn al die reacties gebaseerd op veronderstellingen. Betreft m'n zoon die keurig naar school gaat, werkt, niet drinkt of gebruikt. Betreft speelgoedpistool van vriend waar hij vanuit de tuin bij hem thuis even de straat op rende. Dus goede burgers: vrees niet, komt helemaal goed met deze jongen.
D. (15-9-2009 om 20:24)
@ anoniempje , toekomstig crimineel is totale onzin er staat toch bij dat hij niet wist dat het verboden was hier in Nederland & niet alle jeugd heeft zulke rare gedachtes zoals mensen beroven.
Zus (15-9-2009 om 20:20)
Als alle mannen van vroeger met een nep pistool criminelen waren / zijn zouden ze het in de gevangenis erg druk hebben ..
Tja (15-9-2009 om 19:47)
Volgens mij kan je daar inderdaad mensen mee de schrik op het lijf jagen.
Jan van Souburg (15-9-2009 om 17:28)
@Burger, wat zou uw reactie zijn als deze jongeman dat "speelgoed" onder uw neus duwde en zo uw portomonee afpakte?
Cookie-instellingen beheren