Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man drinkt ruim vier keer te veel alcohol

Toegevoegd: 17-09-2009, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - Agenten hebben afgelopen nacht in Breskens het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige Terneuzenaar.


De man reed rond 00.15 uur in zijn auto over de Duivelshoekseweg toen hij een stopteken kreeg. Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij met teveel alcohol op achter het stuur had gezeten. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Oostburg voor de ademanalyse. De uitslag hiervan gaf aan dat hij ruim vier maal de toegestane hoeveelheid had gedronken.

Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (18-9-2009 om 03:18)
Ach ach, de reacties zijn weer uiterst menselijk. Goesenaar en Bram doen natuurlijk nooooit wat fout.
Goesenaar (17-9-2009 om 18:15)
Deze man hoort voorlopig lange tijd niet te rijden. Daarom rijbewijs jaren in beslag nemen en auto verbeurd verklaren. Dit soort onverantwoordelijk gedrag moet niet langer meer getolereerd worden.
Bram (17-9-2009 om 16:24)
Dat is 2,0 promille voor4 een beginnend bestuurder is dit 10 keer teveel nooit meer zijn rijbewijs teruggeven hoeveel drank moet je dan wel niet ophebben schandalig!!!
Cookie-instellingen beheren