Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 275 km

Dronken man wil wegrijden na botsing

Toegevoegd: 19-09-2009, 10.18 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 65-jarige Terneuzenaar die met een slok op achter het stuur was gekropen heeft in zijn woonplaats voor de schade gezorgd.


De man had in het café gezeten en wilde na het drinken van een paar biertjes in de auto stappen en wegrijden. Toen hij wegreed van een parkeerplaats aan de Vlietstraat raakte hij een andere auto die in een parkeervak achter de zijne stond. Helaas voor hem stond in de buurt van de aanrijding een getuige die alles kon volgen.

Toen de automobilist weg wilde rijden van de plaats van de aanrijding sprak deze getuige de man aan. Hij had schade veroorzaakt en moest dus zijn identiteit kenbaar maken aan de benadeelde.

Toen de getuige rook dat de man de nodige alcohol had genuttigd heeft hij de politie gebeld. Die kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar is hij gehoord. De man verklaarde dat de getuige had gelogen, want dat hij helemaal niet weg had willen rijden. Gelukkig heeft zijn bijrijder wel een eerlijke verklaring afgelegd. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Uit de ademanalyse bleek dat de man bijna twee keer teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (21-9-2009 om 14:33)
Prima actie van de getuige. Ook van passagier, al had deze natuurlijk nooit in moeten stappen bij die lafaard van een chauffeur... Maar ja, tegenwoordig is de no claim belangrijker dan eerlijk zijn he... Je kan beter de benadeelde partij voor alles op laten draaien... Bah, 60+ en nog geen verstand!
Paul (20-9-2009 om 12:04)
Heel netjes van de getuige, en ook een correct optreden van de bijrijder. Wat een zielige vertoning van de 65 jarige, volwassene. Nu was het blikschade....wat is het de volgende ronde in het verkeer?? Letsel bij derde?
Cookie-instellingen beheren