Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronkenlap zorgt voor ravage in Yerseke

Toegevoegd: 19-09-2009, 10.20 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Een dronken man heeft vannacht in Yerseke een reeks auto's aangereden. Hij had ruim vier keer te veel gedronken.


De politie kreeg rond 01.20 uur de melding dat een automobilist geparkeerde auto's aanreed in de Koningin Julianastraat in Yerseke. Agenten zijn een kijkje gaan nemen en troffen, inmiddels in de Langeville, een geruïneerde personenauto aan. De auto was rondom beschadigd, de wielen waren vastgelopen in hun wielkasten en de koppeling van de auto was verbrand.

Achter het stuur zat een 33-jarige inwoner van Yerseke. De man bleek ladderzat. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim vier keer teveel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingenomen door de agenten.

De man verklaarde dat hij zich nog goed in staat voelde om zijn auto te besturen. De eigenaren van de beschadigde auto's kunnen zich bij de politie melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (21-9-2009 om 14:29)
Rijbewijs in versnipperaar, schade dubbel laten vergoeden en 1 jaar cel! No Mercy!
Jan (19-9-2009 om 12:21)
Het zal je auto maar wezen,en de mensen maar zeuren over het roken dit richt minder aan dan achter het stuur stappen met drank op.Kijk maar naar de meeste ongevallen.
Goesenaar (19-9-2009 om 11:20)
Zeer onverantwoordelijk gedrag van deze figuur. Gelukkig geen gewonden en hopelijk wordt de schade aan de overige voertuigen persoonlijk op de dader verhaald.
Cookie-instellingen beheren