Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 254 km

Inbreker tot twee keer toe betrapt

Toegevoegd: 20-09-2009, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een inbreker heeft gisteravond in Vlissingen zijn werk niet al te goed gedaan. Hij werd twee keer betrapt en kon dus gelukkig niets buitmaken. De man kon uiteindelijk door de politie worden aangehouden.


In een woning aan de Mendelssohnlaan hoorde één van de bewoners zaterdag tussen 21.00 uur en 22.00 uur ineens de achterdeur dichtklappen. Toen zij ging kijken zag ze een man wegrennen vanuit haar woning. Zij belde de politie die ter plekke kwam en een aangifte opnam van insluiping. Uit de woning lijkt niets weggenomen te zijn.

Enige tijd later kwam bij de politie de melding binnen dat er nog een insluiping was gepleegd.
 
De bewoner van een woning aan de Rossinilaan was achter een man aan die hij in zijn woning had betrapt. De politie ging meteen met meerdere eenheden op zoek naar de man die de bewoners duidelijk hadden omschreven.

Even later troffen agenten een man op een fiets aan in Pauwenburg. Deze man voldeed aan het signalement. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daarvandaan is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De man is in verzekering gesteld, omdat in zijn verklaring nog teveel ongeloofwaardige en onvolledige stukken voorkwamen.

De man zit nu nog vast. Het gaat om een 41-jarige Middelburger.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arm luisje (22-9-2009 om 11:46)
Wat makkelijk oordelen over "de rijke buurt". Vaak geventileerd door personen die diep in hun hart graag zichzelf daar zien wonen, en weten dat dit onmogelijk is!!! Iemand moet van een andermans eigendommen afblijven, hetzij rijk, hetzij arm!!!
Edje (21-9-2009 om 01:39)
@Gizmo: Dat is nog geen reden om iemands privacy te schenden. Men hoort met van een ander zijn spullen af te blijven!
Rien (20-9-2009 om 22:17)
Nou en dat is toch iedereen zijn recht met zijn eigen bezittingen. Een ander moet er gewoon met zijn vieze handen afblijven of uh Gizmo, nou ja rare instelling heb jij zeg maar goed, ik zeg maar zo zwaardere straffen wat mij betreft voor die criminelen dan zijn we er een tijd vanaf tenminste
Gizmo (20-9-2009 om 21:07)
Als ik in die wijk zou wonen had ik 5-dubbele sloten en een ferm alarmsysteem. Je kunt vanaf 6 km afstand (M'burg-Vlissingen) al zien dat daar flink wat te halen valt. Men laat het daar maar wat graag aan de buitenwereld zien. En dan heb je natuurlijk altijd mensen die eens een kijkje komen nemen.
Cookie-instellingen beheren