Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Horecapersoneel bekogeld met bier

Toegevoegd: 20-09-2009, 19.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 19-jarige Vlissinger is vannacht omstreeks 02.30 uur aangehouden omdat hij een portier en een café-eigenaar had bekogeld.


De man werd betrapt toen hij een krat bier weg wilde halen bij een café aan de Sarazijnstraat in Vlissingen. De eigenaar van het café rende de jongen achterna en heeft zijn krat bier terug weten te halen. Hierbij liep hij, naar eigen zeggen, een paar klappen op. Er misten nog een paar flesjes uit het krat.

De café-eigenaar is teruggelopen naar zijn kroeg en stond even daarna buiten te praten met één van zijn portiers. Op dat moment zagen zij beiden de dief terugkomen in hun richting. Hij haalde een flesje bier tevoorschijn en gooide dat in de richting van de twee.

Het flesje miste doel omdat de mannen konden bukken. Achter hen spatte de fles uit elkaar. De mannen hebben agenten gewaarschuwd en verteld wat er was gebeurd. Die zijn op zoek gegaan naar de dader. Even later kon deze worden aangehouden. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De 19-jarige Vlissinger is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren