Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overlopen door vier paarden

Toegevoegd: 20-09-2009, 21.38 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Een 45-jarige man uit Helmond dacht vanmiddag een leuk ritje te gaan maken met een vierspan. Dat viel echter flink tegen...


Tijdens het inspannen van de paarden op de Prinseweg in Domburg stond de man voor de viervoeters. Deze sloegen door onbekende oorzaak ineens op hol en liepen de Helmonder omver. Ook de paardenkar reed over de man heen. De ambulance en de politie werden gewaarschuwd.

De ambulancemedewerkers hebben de man uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis, ook al waren er geen uiterlijke verwondingen bij de man geconstateerd. Hoe zijn toestand nu is, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (3-10-2009 om 14:30)
Paarden horen ook niet op de openbare weg laat ze lekker in de wei staan
Nicole (3-10-2009 om 11:55)
Het is vaak het verkeer rondom het paard wat het gevaarlijk maakt. Ik ben een buitenrijdster. Welke acties sommige mensen uithalen i/d buurt van'n paard. Toeteren, afsnijden, kort inhalen (wettelijk gezien met 100 inhalen, terwijl 60 is toegestaan en zo kan ik nog even doorgaan.
B. (3-10-2009 om 11:46)
Ik geef toe dat ik niet graag paarden op een smalle weg tegenkom.Er is er eens 1 gaan steiger en kwam net naast mijn dochter weer op de grond, er was niets gebeurd, geen gebel ofzo en een ruime bocht eromheen. Maar om nou elk paard onberekenbaar te gaan noemen. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Matthijs (2-10-2009 om 23:35)
Paarden zijn wel bereken baar en ze kunnen net als jij en ieder ander schrikken van somige dingen voor de man en fam.. sterkte ik ben zelf ook een menner maar ben net begonnen met twee span en ben 13
Tssssssssss............. (21-9-2009 om 21:40)
@Motorob, En jij, ben jij berekenbaar en hoor jij thuis in het verkeer?
Ikkuh (21-9-2009 om 20:36)
Waar horen ze dan thuis? alleen opgesloten in de wei? er gebeuren net zo goed ongelukken met auto's en die horen wel in het verkeer thuis. natuurlijk moet je niet de gevaarlijke wegen en drukke wijken opzoeken maar de rustige. Maar voor familie en man...sterkte en hopelijk is het niets ernstigs!
Cookie-instellingen beheren