Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 345 km

Twee weggebruikers onder invloed

Toegevoegd: 20-09-2009, 21.40 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vandaag nog twee mensen betrapt die onder invloed van alcohol verkeerden.


Vanmiddag omstreeks 16.50 uur werd een 44-jarige Terneuzenaar door de politie betrapt toen hij dronken op zijn snorfiets door de Brugstraat in zijn woonplaats reed. De man moest een blaastest afleggen waaruit bleek dat hij meer dan vijf keer teveel had gedronken. De man kon direct zijn rijbewijs inleveren. Hij wenste geen verklaring af te leggen tegen de agenten.
 
Een 43-jarige Middelburger is vanavond bij Kats betrapt op het rijden onder invloed. Hij reed in zijn auto over de Eerste Deltaweg in Kats toen hij aan de kant werd gezet door de politie. Hij moest een blaastest ondergaan.

Daaruit bleek dat hij meer dan vier keer teveel had gedronken. De man kon zijn rijbewijs direct op het politiebureau achterlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-9-2009 om 00:32)
Ja zo een persoon moesten ze nooit een rijbewijs terug geven. Voor het zelfde geld rijdt hij een kind dood.
Rien (20-9-2009 om 22:13)
Tsjong jonge zoveel boven de limiet als er wat gebeurt zijn de gevolgen niet te overzien waarom doet iemand zo stom en dan gewoon de hoofdweg pakken waar zoveel andere mensen rijden als je er nu per ongeluk eentje te veel op hebt, nou ja ook niet helemaal goed, maar gewoon door zuipen, nee
Cookie-instellingen beheren