Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Aanhangwagens gestolen in Lewedorp

Toegevoegd: 21-09-2009, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Tussen zondagavond 20.30 uur en maandagmorgen 07.00 uur zijn in Lewedorp twee aanhangers gestolen.


Eén van de aanhangwagens stond geparkeerd in de Dortsmanstraat. Het gaat om een tandemasser van het merk Weyman. Op de aanhanger zat het kenteken 85-LB-FK. De aanhanger is gemaakt van aluminium en heeft houten schotten.

Ook in de Korenweg werd in de nacht van zondag op maandag een aanhangwagen gestolen. Deze stond met een kettingslot vast aan een hek. Het merk van deze aanhanger is niet bekend. Deze aanhanger had het kenteken 94-TN-DX. De aanhanger was geladen met tuinafval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (22-9-2009 om 07:46)
Is toch best gek dat de dader er met een wagen vol tuinafval vandoor gaat. Maar ja is de gedupeerde in elk geval zijn tuinafal kwijt haha.
Cookie-instellingen beheren