Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk bedrijfsongeval in Hulst

Toegevoegd: 23-09-2009, 10.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HULST - Bij een bedrijfsongeval in Hulst is woensdagmorgen een 22-jarige man uit Fijnaart om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
Het slachtoffer overleed rond 08.20 uur bij een incident aan de Rietstraat. De brandweer en de ambulancedienst rukten uit om de gewonde te helpen, maar dat mocht niet baten. Aan de Rietstraat straat wordt momenteel een grote schuur gebouwd met betonnen elementen.


Tijdens de bouwwerkzaamheden is een betonnen wand (2500 kg) omgevallen boven op het slachtoffer. Het slachtoffer is daarbij door de betonnen vloerelementen heen gedrukt en in de kelder terecht gekomen. Hij overleed ter plaatse. Een collega van hem kon nog op tijd wegspringen.

De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het voorval. De zaak is nog in onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paula (24-9-2009 om 18:54)
Je zal het bericht maar thuis krijgen wij kunnen ons natuurlijk niet voorstellen hoe dat is maar op mijn eigen bescheiden manier wil ik alle nabestaanden alle sterkte toewensen om dit verlies een plaatsje te kunnen geven . we leven met u mee
Maria en cees timmermans (24-9-2009 om 11:07)
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe. Ook de ondernemers (personeel) die hierbij in de omgeving waren. en niet te vergeten fam van Laak heel veel sterkte.
Jan van limpt (23-9-2009 om 19:37)
We willen de familie en vrienden heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie zoon . personeel reijrink
Reijrink (23-9-2009 om 19:31)
Heel veel sterkte aan familie .namens alle colegas van . reijrink
Engeltje (23-9-2009 om 19:19)
Wat verschrikkelijk ik wil familie,vrienden, kennissen en nabestaande heel veel sterkte wensen met dit zware verlies.Moge zij ooit de kracht krijgen om dit verlies een plekje te geven. Heel veel sterkte
Melvin de rooij (23-9-2009 om 18:59)
Het is heel erg treurig dit te horen het is een zeer goede collega van mijn vader en ken deze jongen ook goed de ouders van deze jongen wens ik heel erg veel sterkte en naaste familie/vrienden was een stik goede jongen:( m.v.g melvin de rooij
Cookie-instellingen beheren