Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man gewond bij beroving Middelburg

Toegevoegd: 23-09-2009, 14.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Turkoois in Middelburg is dinsdag aan het begin van de avond een man van zijn geld beroofd. De man raakte gewond.


De 63-jarige man uit Middelburg liep rond 19.15 uur over de Turkoois toen hij werd belaagd door een tweetal mannen. Zij beroofden hem van zijn geld. Hierbij liep de man verwondingen op aan zijn knie en wang. Ook scheurde zijn kleding.

De daders waren ongeveer 18 jaar oud en waren gekleed in blauwe kleding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jack (24-9-2009 om 19:26)
Het wordt hoog tijd dat wij eens een overheid krijgen die dergelijk geboefte eens werkelijk straft. De ouderwetse tuchtschool?
CRB (23-9-2009 om 17:42)
Ik vind het enorm schandalig....sterkte aan deze man. En voor deze broekies...., hopelijk vinden ze een manier om als ECHTE mannen hun geld zelf te verdienen binnenkort. Niks laffer als iemand beroven..... :-(
Cookie-instellingen beheren