Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 107 km

Man (45) overtreed huisverbod

Toegevoegd: 23-09-2009, 14.21 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 45-jarige man die een huisverbod opgelegd had gekregen wegens de mishandeling van zijn echtgenote, heeft dit huisverbod overtreden.


De man uit Zierikzee was te verstaan gegeven dat hij 10 dagen geen contact mocht opnemen met zijn huisgenoten, maar daar heeft hij zich niet aan gehouden. Terwijl hij in een politiecel in Torentijd zat heeft hij toch meerdere malen telefonisch contact gehad en ook dit valt onder het huisverbod.

Tegen de man wordt nu proces-verbaal opgemaakt voor overtreding van het huisverbod. Dat proces-verbaal wordt opgestuurd naar de officier van justitie die verder bepaalt wat er met de man gaat gebeuren.

Het is volgens de politie de eerste keer in Zeeland dat het huisverbod overtreden wordt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburg (24-9-2009 om 21:53)
Haha raar dat er nog mensen zijn die denken dat het zo maar een vakantie oord en internet heb ej daar niet dvd ook niet dat is neit waar en bellen ja mensen willen ook contact met hun familie als de echgenoten dan gewoon de tellefoon oplegt is er niks aan de hand!
Shelle (24-9-2009 om 09:45)
Wat een flauwekul, mijn ex heeft ook een huis verbod meerdere malen zelfs in de wind geslagen, gelukkig was ik op die tijdstippen niet thuis.
Souburger (23-9-2009 om 16:39)
Ongeloofelijk dit,in de bak en gewoon nog kunnen bellen,waarom al dat luxe allemaal,laat het maar net als in marokko ,daar wil je liever niet in de bak zitten,hier is het een vakantie oord,en feest voor hun,een lachertje,dit moet toch niet kunnen dit .
Lees en verbaast u (23-9-2009 om 14:37)
Was waarschijnlijk een VIP cel waar deze man verbleef. Cel met telefoon, internet, tv, dvd, etc etc. Ach..... je moet ze een klein beetje verwennen hè.
Cookie-instellingen beheren