Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ontsnapte honden bijten lapjeskat dood

Toegevoegd: 23-09-2009, 14.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond twee herdershonden in beslag genomen. De dieren hadden een lapjeskat doodgebeten.


Volgens de politie waren de dieren voor de tweede keer sinds korte tijd ontsnap vanaf een terrein aan de Elektraweg. De kat werd rond 19.30 uur doodgebeten op het Parelplein. Ook een man zou zijn gebeten. Hij heeft zich echter niet gemeld. De politie verzoekt hem dat alsnog te doen.

De politie is ook op zoek naar de eigenaar van de kat. Het diertje had een roze halsband om met daaraan een 'diamanten' hartje. De politie verzoekt de eigenaar te bellen naar 0900-8844.

 
 
De honden blijven voorlopig in beslag genomen. De dierenambulance heeft ze naar het asiel gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hond en katten eigenaar (28-9-2009 om 23:49)
Kees, jij ligt ook aan de ketting zeker..IK zal je zeggen, de 3 katten hier, liggen gewoon bij de hond in de mand te slapen. Een hond die een kat gewoon vermoord, dat is een hond die ze niet op een rijtje heeft! Dat doet ie niet zomaar, zou wat zijn dat elke hond op straat, een kattenkiller wordt!
Iemand (28-9-2009 om 09:42)
De eigenaar zit gewoon fout, hij weet dat ze gevaarlijk zijn, en met die onzin moet die man me hond maar niet slaan, na dit verhaal geef ik hem gelijk! Neem je verantwoording en zeik andere niet af! Sterkte met dit verlies Angela!
Hond en katten eigenaar (27-9-2009 om 11:59)
Ze zijn losgebroken, waarom lopen ze dan naar het Parelplein?Hoe lang duurde het voordat je er achter kwam dat ze weg waren? En "eigenaar" mazzel dat ze niet zijn aangereden.wie weet wat voor situaties ze onderweg wel veroorzaakt hebben! Angela, sterkte met het verlies van je kat...Arm beestje..
Mon_ami (27-9-2009 om 10:38)
Wat een gezeik zeg over zo,n katje (best triest voor eigenaar). Je hoort ons toch ook niet als ze weer eens een muisje/vogeltje vangen tja hond die een man pakt mijn hond hapt niet als hij geslagen wordt, maar hond kan door schrikreactie bijten, betekent niet dat ze daardoor agressief zijn.
Niek (27-9-2009 om 10:25)
Heb het allemaal zien gebeuren eigenaar jouw honden hadden nooit buiten mogen lopen,dit was afschuwlijk om te zien hoe dat arme poesje zich krampachtig probeerde te redden uit de klauwen van 2 gigantische honden,zonde voor de honden als ze die in moeten laten slapen want het zijn ook levende dieren
ArCo (27-9-2009 om 08:18)
Beste eigenaar van deze honden. Wij zeiken NIET ! U kent blijkbaar u verantwoordelijkheid niet. Lief voor mensen das absoluut niet waar anders zouden ze niet hebben gebeten. Logisch dat die meneer ze sloeg met een bezem, om het katje te redden. Ze hebben dus al vaker mensen/dieren aangevallen.
Cookie-instellingen beheren