Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 25-09-2009, 14.57 uur
Vrouw gewond bij eenzijdig ongeluk
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op de Noordweg in Kapelle is vrijdag een vrouw gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.


Een 20-jarige automobiliste uit Yerseke kwam omstreeks 02.00 uur vanuit de richting van Kapelle en ramde vlak voor de rotonde een lantaarnpaal. Daarna kwam zij tegen een andere lantaarnpaal tot stilstand.

De vrouw, die onder invloed van alcohol verkeerde, liep voor zover bekend geen zwaar letsel op. Zij werd aangehouden en een blaastest wees uit dat zij meer dan 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Haar rijbewijs werd in beslag genomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jong iemand (27-9-2009 om 00:52)
Hoe achterlijk kan je zijn, door met alcohol achter het stuur te kruipen.... Er is al meer dan eens iemand omgekomen, doordat de ander alcohol op had.. Denk eens na wat je doet!!!
Jannie (26-9-2009 om 09:55)
waar zit het verstand van die mensen in de fles of in hun kop . belachelijk eerst iemand van door de 60 en nu weer iemand van 20 hoe is het mogelijk je zou haast denken dat deze mensen geen rijbewijs nut zijn , jammer van hun geld hadden ze beter in de fles kunnen stoppen
Fietser (25-9-2009 om 23:00)
Knap hoor van de hulpverleners en het bergingsbedrijf. Toen ik er vannochtend langs fietste lag er alleen nog een lantaarnpaal. Voor de rest was alles weg
Ruben van Dijk (25-9-2009 om 18:26)
Is er weer een ongeluk gebeurd?Ik weet dat ik het zo niet kan schrijven, maar het is al veel vaker gebeurd!
Tsja.. (25-9-2009 om 17:41)
Jammer.. Meer denk ik niet als ik dit lees.. Nu is het een lantaarnpaal volgende keer is het een mens. Zo'n mafkees leert het toch nooit en hoort niet thuis in een auto.
Moi (25-9-2009 om 17:28)
Alcohol in het verkeer is niet verstanding zien we weer, en de juffrouw kan zwaaien naar d'r punten rijbewijs
Cookie-instellingen beheren