Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drinkt 4,5 keer te veel alcohol

Toegevoegd: 26-09-2009, 17.46 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de Oesterdam bij Rilland is zaterdag een man aangehouden die onder invloed achter het stuur had gezeten.


Tijdens een surveillance zagen agenten rond 02.30 uur een personenauto staan die half op de weg en gedeeltelijk in de berm stond. Achter de auto zagen zij een man die kennelijk stond te urineren. Bij het aanspreken werd al snel duidelijk dat de man zwaar onder invloed van alcohol was.

Ondanks dat de motorkap en de uitlaat van de auto nog warm waren, beweerde de man al anderhalf uur stil te staan. De man, een 45-jarige automobilist uit de gemeente Borsele, werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en werd daarom overgebracht naar het politiebureau in Tholen.

Uit de ademanalyse bleek dat de man ruim 4,5 keer de toegestane hoeveelheid had gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (27-9-2009 om 17:51)
Helaas is hij zijn rijbewijs niet kwijt..........foutje van de politie. Zou eigenlijk wel moeten, want hoe kan je als je zoveel hebt gedronken weer nuchter worden om naar borselle te rijden...ben je toch wel een dag verder.
Peter (26-9-2009 om 19:44)
Gelijk zijn rijbewijs voorgoed in nemen,als je het een keer doet, zal je de tweede keer ook niet twijfelen. nooit meer achter het stuur deze man.