Weerbericht:
Eerst nog af en toe (mot)regen, in de loop van de dag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in dak woning Veerseweg Zanddijk

Toegevoegd: 27-09-2009, 12.49 uur
Brand in dak woning Veerseweg Zanddijk
Door: Roland de Jong
ZANDDIJK - In het dorpje Zanddijk, nabij Veere, heeft vannacht brand gewoed in het dak van een woning.
 
Rond 02.20 uur werd opgemerkt dat er brand woedde in de rieten kap van het pand aan de Veerseweg. Bluswagens uit Serooskerke (W) en Veere werden met spoed ter plekke gestuurd. Vanuit Middelburg rukte een ladderwagen uit. Al snel bleek dat de situatie meeviel. De ladderwagen reed daarom zonder spoed door en de komst van de tweede bluswagen werd geannuleerd.
 
Met behulp van de ladderwagen is het dak geïnspecteerd met een warmtebeeldcamera. Voor de zekerheid is een deel van het riet natgemaakt. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (28-9-2009 om 10:51)
Ik las dat het dak in de brand was gestoken. Wat ben je dan voor een zieke geest om een dak in de brand te steken waar mensen onder ligen te slapen. Hopelijk vinden ze die gek(en) snel