Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs slapende man ingevorderd

Toegevoegd: 27-09-2009, 18.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Kennedylaan in Terneuzen is zondag het rijbewijs van een 46-jarige man uit Sas van Gent ingenomen.

De politie trof de man omstreeks 00.30 uur aan in zijn auto, welke schuin op de parkeerplaats aan de Kennedylaan stond. De motor draaide en de verlichting was nog aan. De 46-jarige man lag op de bestuurdersstoel te slapen.


Nadat de man wakker was gemaakt werd een blaastest afgenomen. De man bleek meer dan vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (28-9-2009 om 18:16)
Ja R er is een spreekwoord dat luid hoe ouder hoe gekker ik ben zelf 23 en heb rijbewijs en auto sinds m'n 18de ik hou ook van een pintje maar zorg dus wel voor een bob zoals veel jongeren,als de ouderen hier een voorbeeld aan namen werd t weer een stukje veiliger op de weg
R (27-9-2009 om 19:23)
Net goed! Vind het enkel wel jammer dat er zoveel wordt gesproken over jeugd en drank terwijl ik de laatste paar weken niks anders lees hier dan ouderen die met drank op achter het stuur kruipen. Maja....
Cookie-instellingen beheren