Weerbericht:
Van het westen uit bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens gewond bij vechtpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 27-09-2009, 18.09 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Nieuwstraat in Terneuzen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee 18-jarige inwoners van Terneuzen aangehouden.


De twee waren rond 04.00 uur met elkaar aan het vechten. Ze werden door de politie en enkele horecamedewerkers uit elkaar gehaald. Omdat beiden nogal wat bloed in het gezicht hadden, werden ze op het politiebureau door een arts bekeken. Ze hadden echter geen ernstig letsel opgelopen en werden na het afleggen van een verklaring met een bekeuring op zak weer in vrijheid gesteld.

Waarom de twee met elkaar slaags raakten is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wp (28-9-2009 om 08:19)
Pff ben ik het echt niet mee eens want je zit dan best wel een poosje vast hoor! en die boete zal ook niet mee vallen! de agenten die de jongens op pakte moeten ook die verklaring afnemen en die komen pas als ze wisselen van ploeg dus kan een tijdje zijn
Piet (27-9-2009 om 18:35)
Nou lees ik hier bij verschillende berichten dat de verdachten / daders allemaal weer in vrijheid worden gesteld. Zo leren ze het natuurlijk nooit!! Justitie moet eens een minder soft beleid gaan voeren. Laat ze maar een poosje vastzitten en dan ALSNOG een flinke boete!!