Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 192 km

Vier gewonden bij valpartij Geersdijk

Toegevoegd: 27-09-2009, 18.21 uur
Door: Roland de Jong
GEERSDIJK - Bij een valpartij tussen een groep wielrenners in Geersdijk zijn zaterdagmiddag in totaal vier mensen gewond geraakt.


Een groep van ongeveer 16 amateur wielrenners reed rond 14.30 uur over de Stekeldijk. Door onbekende oorzaak ontstond een valpartij waarbij vier mannen gewond raakten. Eerste hulp werd verleend door een huisarts, die deel uitmaakte van de groep.

De vier mannen, waarvan drie afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland van 62, 53 en 49 jaar en een 51-jarige man uit Rotterdam, zijn naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De aard van hun verwondingen is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popov (27-9-2009 om 20:00)
Ik (ook wielrenner) reed er gisteren langs. Het zag er smerig uit, ben blij dat ze allemaal nog leven. Dus collega-fietsers: draag altijd een helm, ja altijd. Fietsen is fanastisch maar de openbare weg is geen speelplaats. Houd je aan de regels, houdt afstand en respecteer de anderen.
Cookie-instellingen beheren