Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door mishandeling

Toegevoegd: 27-09-2009, 18.29 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft zondagnacht een 37-jarige man uit Zierikzee opgepakt wegens mishandeling. Het slachtoffer raakte gewond.


De man had rond 04.30 uur in de Poststraat een 45-jarige Rotterdammer mishandeld. Het slachtoffer liep een hoofdwond en diverse andere verwondingen op. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De 37-jarige man had even daarvoor in een flatgebouw aan de Plevierstraat ook al enkele voordeuren vernield en één van de bewoners met een scherp voorwerp bedreigd. Volgens de politie was hij onder invloed van drugs.
 

De aanleiding van de mishandeling ligt in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (28-9-2009 om 20:23)
Mensen met drugs en alcohol moeten opgepakt worden,gedumpt in een afkickkliniek net zolang tot ze niet meer aan die troep kunnen denken. Het maakt hun,en de mensen in deze samenleving kapot, Politie volgen regels,die de regering maakt.Wat kan de regering de samenleving schelen? helemaal niet!
Bewoner eiland (28-9-2009 om 12:09)
En laten kreperen met afkicken denk dat een zeer tot zeer hoge straffe op drugs bezit gebruik en handelen een hoop mafkezen minder zullen rondlopen. En met zwaar bedoel ik niet met 5 jaar erbuiten maar 5 jaar afzien en niet een een hotel zoals de gevangenissen nu zijn in NL
Zeeuws meisje (27-9-2009 om 19:56)
Zulke mensen moeten ze maar een paar jaar laten afkoelen. Als je volwassen bent en je zo gedraagt....kom op zeg. Gewoon oppakken voor bedreiging, drugsgebruik, mishandeling en alles wat je hier maar kan bedenken.
Cookie-instellingen beheren