Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging tot opzettelijke aanrijding in Terneuzen

Toegevoegd: 28-09-2009, 08.53 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft zondagmiddag in Terneuzen een man opgepakt die probeerde opzettelijk iemand anders aan te rijden.


De 20-jarige man uit die plaats zou rond 16.15 uur op de Mr F.J. Haarmanweg hebben geprobeerd om een 40-jarige Terneuzenaar aan te rijden die aan het oversteken was met zijn scooter.

Volgens de politie ligt de aanleiding voor het voorval in de relationele sfeer. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pedro59 (29-9-2009 om 14:56)
Een in kennelijke staat drugsverslaafde stak plots de Haarmanweg op waarop de scooter hard moest remmen en ternauwernood de man kon ontwijken. Hierbij kreeg de bestuurder van de scooter een klap van de man. Bestuurde stopte en heeft de politie gebeld. De scooter is meegenomen en niet de dader.
Wesley (28-9-2009 om 20:59)
Is een pool hij zit nu in torentijd ik was net 5 min weg van die mensen zag em ernatoe rijden :S
WRX (28-9-2009 om 19:24)
Als het tenminste echt waar is!!! De politie heeft ook iemand, met een auto, de schuld gegeven van het van de weg rijden van een belg. Die arme jongen stond alleen naar de kapotte auto te kijken. En een fransman heeft toen zijn kenteken doorgegeven. Maar die belg, onder invloed, krijgt wel gelijk.
Marga (28-9-2009 om 16:23)
Zo iemand moeten ze gelijk zijn rijbewijs afpakken en de eerste 10 jaar niet meer terug geven.
Cookie-instellingen beheren