Weerbericht:
Later vanavond en veen toenemende kans op mist. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto ramt middengeleider in Middelburg

Toegevoegd: 28-09-2009, 09.07 uur
Auto ramt middengeleider in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een automobilist is zondagavond in Middelburg in de Stationsstraat op een middengeleider gereden.
 
De automobilist reed vanaf de Houtkaai de Koningsbrug op. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder niet op de rijbaan terecht, maar op een verkeersgeleider. De auto kwam bovenop het paaltje tot stilstand.
 
Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig opgetild en naast de geleider gezet. Hierna is de geleider weer op zijn plek gezeten is het wegdek gereinigd. De bestuurder raakte voor zover bekend niet gewond.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (30-9-2009 om 10:36)
Gelukkig heeft de bestuurder niets, wat er ook gebeurd is! en tja, zo een paaltje geeft niet mee...
Nina (28-9-2009 om 18:51)
Stelletje ongeduldige als wij,zouden de ouderen mischien niet zo moeten opjutten in het verkeer,die nog fatsoenlijk rijden. bellen,smsen ,radio,playstation,dvd speler,straks mischien nog een magnetron erin.sjonge sjonge zijn we nog wel met auto rijden bezig?....
Bas (28-9-2009 om 17:51)
Beetje jammer dat er gelijk weer gespeculeerd wordt dat het slachtoffer gedronken heeft zonder dat we weten wat er aan de hand is geweest... het heeft net zo goed gekund dat er plots een dier over stak of dat de man een beroerte heeft gehad...
Goesenaar (28-9-2009 om 12:10)
Toch wel bloedproef afgenomen ???
Edje (28-9-2009 om 10:19)
Al alcoholtest afgenomen?
Cookie-instellingen beheren