Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdacht van auto-inbraak Middelburg

Toegevoegd: 28-09-2009, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 39-jarige Middelburger is maandag aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht te hebben ingebroken in een auto.


Even voor 01.30 uur had een getuige in de Vromoldsland een klap gehoord en daarna iemand bij een personenauto zien staan. De getuige gaf aan de politie door dat het vermoedelijk om een auto-inbraak ging.

Aan de hand van het opgegeven signalement kon de politie de 39-jarige aanhouden op de Vromoldsland. Onder zijn kleding had de man diverse spullen verstopt die afkomstig waren uit de auto. De Middelburger is ingesloten voor verder verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gizmo (30-9-2009 om 17:13)
Ja, die sub zal dan wel onder z'n jas verstopt hebben gezeten zekers?
Daniel (29-9-2009 om 10:35)
Hoe kan je ooit je subwoofer + radio eruit halen?
Dennis (29-9-2009 om 02:25)
Bedankt voor de tip, ik neem de volgende keer zeker mijn subwoofer en versterker mee als ik de auto verlaat!
K (28-9-2009 om 19:16)
Mensen even een tip: laat geen spullen(tom tom autoradio/subwoofers/versterkers ipods durezonnenbrillen enzv) in de auto liggen maar neem ze mee in huis, als de dief de spullen niet in de auto ziet liggen zal hij hem ook niet openbreken. voorkomen is beter dan genezen