Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Dronken vrouw veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 28-09-2009, 21.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Op de afslag Nieuwe Postweg in Tholen heeft vanmiddag een dronken vrouw een eenzijdig ongeval veroorzaakt.


Een 52-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed in haar auto bij de afslag. Volgens eigen zeggen twijfelde zij of ze de afslag wel wilde nemen en nam daardoor te laat een beslissing. Hierdoor kwam zij met haar auto op de vangrail terecht die daar uit de grond komt. Ze schoof met haar auto een stukje over de vangrail en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Agenten van de Zeeuwse politie roken dat de vrouw gedronken had en hebben bij haar een blaastest gedaan. Hieruit bleek dat de vrouw ruim vierenhalf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Op het bureau kon zij haar rijbewijs inleveren. Haar auto is total loss. De vrouw zelf liep geen verwondingen op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (30-9-2009 om 21:10)
@TT ieder zijn smaak he :-) Zolang het maar met mate is en je gaat niet rijden is er niet veel aan de hand.
TT (29-9-2009 om 21:26)
En zo zie je dat het niet altijd de jeugd is, ook ouderen kunnen verkeerd bezig zijn. Alcohol maakt meer kapot dan je lief is. Alcohol is drugs wat niemand nodig heeft. Het is dat de overheid haar deel er aan verdiend. anders zou het verboden moeten worden overal. smerige troep!
Frans (29-9-2009 om 20:18)
Lijkt me een duidelijk bewijs dat alcohol inderdaad het reactievermogen vermindert.
Engeltje (29-9-2009 om 13:14)
Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurt maar de vrouw had toch beter moeten weten. We denken altijd dat het de jeugd is maar nu een volwassenen vrouw
Elise (29-9-2009 om 08:13)
Ja, gelukkig goed afgelopen, dat rijbewijs opnieuw halen over een jaartje of twee, en ff kijken of ze niet een cursus "niet meer drinken achter het stuur"kan volgen.
Rien (29-9-2009 om 08:09)
Mooi zo, boontje komt om zijn loontje. Als dit niet gebeurt was had ze ongehindert met een stuk in haar kraag doorgereden, dus het kwaad straft zichzelf.
Cookie-instellingen beheren