Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 28-09-2009, 23.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een eenzijdig ongeluk op de Ritthemsestraat in Ritthem is maandagavond laat een motorrijder zwaargewond geraakt.
 
Het ongeluk vond rond 22.40 uur plaats nabij de bocht bij Scheldepoort. De motorrijder was door onbekende oorzaak vlak voor de bocht tegen een hekwerk van het terrein van Cobelfret gereden. Het slachtoffer lag een aantal meters verder in de berm.


De ambulancedienst vroeg aanvankelijk om de inzet van de traumahelikopter uit Nijmegen, maar die is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest. De gewonde is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (30-9-2009 om 08:05)
@Peter Gotz: als je de adviessnelheid rijdt is er niets aan de hand. Voor de meeste deelnemers moet er tegenwoordig een vrije strook van minstens 100 meter breed aan beide zijden van de weg zijn. Beheersing van het voertuig is hier beter op z'n plaats denk ik.
Vlissinger (29-9-2009 om 21:33)
Ben er voor bij gereden toen ik naar t werk ging. En het zag er naar uit dat niet met de adviessnelheid van 50 km per uur was gegaan... Aangezien dat het halve hek weg was.Veel sterkte motorrijder...
M.Kampman (29-9-2009 om 16:15)
Wow, die heeft een klap gemaakt!! Veel sterkte voor deze persoon.
Peter gotz (29-9-2009 om 08:54)
Het is niet het eerste ongeval en het zal ook niet het laatste zijn, het iseen lelijke bocht met een hek er achter, dit kom je alleen maar in Zeeland tegen, mischien iets voor Cobelfret om er over na te denken.
Maico (29-9-2009 om 08:05)
Wens famillie veel sterkte toe
Cookie-instellingen beheren