Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 28-09-2009, 23.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een eenzijdig ongeluk op de Ritthemsestraat in Ritthem is maandagavond laat een motorrijder zwaargewond geraakt.
 
Het ongeluk vond rond 22.40 uur plaats nabij de bocht bij Scheldepoort. De motorrijder was door onbekende oorzaak vlak voor de bocht tegen een hekwerk van het terrein van Cobelfret gereden. Het slachtoffer lag een aantal meters verder in de berm.


De ambulancedienst vroeg aanvankelijk om de inzet van de traumahelikopter uit Nijmegen, maar die is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest. De gewonde is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Em (1-10-2009 om 17:01)
Cobelfret heeft maar weer auto's achter het hek geplaatst, misschien valt het hek zo beter op?? Drie ongeallen op korte tijd, misschien iets voor de gemeente om er iets aan te doen?
Bax (30-9-2009 om 18:35)
Advies snelheid zegt niets, op de polderdijk in Veere is er ook in bepaalde bochten een adviessnelheid van 30 km per uur. daar hebben zich al een aantal motorrijders zich doodgereden, maar je mag niet zeggen dat ze te hard rijden...want dan trap je op lange tenen
Jordy (30-9-2009 om 16:28)
Pff.. Ook geen fijn hek om tegen aan te knallen met al die draadjes waar spanning op staat. Of het moet nep zijn maar volgens mij zit er achter en er boven electrische beveiliging.
Vlissinger (30-9-2009 om 12:49)
@M nee het is nog gekker er was drank in het spel... Maar dat maakt niet uit...? Ik kom daar dagelijks en daar wordt maar al te hard gereden door allerlei figuren en ik betrap me zelf er ook wel eens op..
Ikke (30-9-2009 om 10:30)
Als er 200 kilo tegen een hek aankomt moet dat niet perse hard gaan, denk ik! met 50 km zal dat hek het ook niet halen. veel sterkte toegewenst voor de motorrijder!!
M. (30-9-2009 om 09:05)
@Vlissinger ik vind het in deze situatie volstrekt belachelijk om er maar gelijk vanuit te gaan dat de bestuurder te hard gereden heeft. Dit soort opmerkingen zijn haast dagelijks te vinden hier op hv zeeland. Waarom zijn mensen zo gefrustreerd dat ze gelijk verwijten moeten maken!?!
Cookie-instellingen beheren