Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Meisjes (14) stelen uit supermarkt

Toegevoegd: 29-09-2009, 23.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Twee 14-jarige meisjes zijn vanmiddag bij de Agrimarkt in Goes aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.


De dames hadden saucijzenbroodjes gepakt en deze niet afgerekend bij de kassa. Hierop werden ze door winkelmedewerkers bij hun kraag gevat. De politie werd gewaarschuwd en de meisjes zijn opgehaald en overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben zij beiden een verklaring afgelegd.

Ze zijn hierna allebei weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De meisjes waren afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland en de gemeente Reimerswaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Personeelslid (1-10-2009 om 06:43)
Volgens de procedure wordt van elke diefstal aangifte gedaan bij de politie. Dit wordt ook bij de ingang aan de klant vermeldt d.m.v. een bordje. En of het nu veel of weinig is: stelen is stelen. Of je nu 14 jaar oud bent, of al 45, dat maakt niks uit. Stelen = Stelen
TT (30-9-2009 om 22:43)
Een ellende met de meeste scholieren in de Agri n Goes. Nu ga ik zelf als scholiere zijnde regelmatig naar de Agri in Goes. Asociaal gedrag,teveel jongeren in 1. Te weinig overzicht voor medewerkers.Hoop dat van deze diefstald geen gevolgen komen voor de scholieren die zich wel normaal gedragen!
Verzender (30-9-2009 om 14:53)
Ach als we jong zijn stelen we allemaal wel eens wat. ben vroeger ook wel eens gepakt en om nou politie voor 2 van 14 jarige meisjes erbij te halen vind ik nogal ver gaan.
M (30-9-2009 om 14:29)
Pff whaha waar maken ze zich druk om over een broodje sauzijzen. haha ze kunnen beter ''echte'' criminelen oppakken en geen hongerige 14 jarige meisjes. belachelijk :D
Cookie-instellingen beheren