Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Twee gewonden bij botsing op Sluis

Toegevoegd: 29-09-2009, 23.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - In Hansweert is op de Sluis, vanmiddag omstreeks 13.00 uur, een ongeval gebeurd waarbij twee brommerrijders gewond zijn geraakt.


De brommer reed over de Sluis. De bestuurder wilde een personenauto inhalen. Die personenauto ging, toen de brommer net naast hem reed, linksaf een parkeervak in. De beide brommerrijders verklaarden dat de bestuurder van de auto geen richting aangaf en later gaf de bestuurder van de auto dit zelf ook toe.

Zowel de 16-jarige bestuurder van de brommer als de 16-jarige bijrijder rolden over de motorkap van de auto. Zij zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is op dit moment nog niets bekend.

De automobilist betrof een 48-jarige man uit Dinteloord. Beide jongens kwamen uit de gemeente Reimerswaal en Yerseke.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (30-9-2009 om 19:32)
Misschien was het rijgedrag van de brommerrijders ook niet helemaal zoals het gewenst is. Het is in Hansweert namelijk de gewoonte om op hoge snelheid door het dorp te rijden. Tevens geldt er op de sluizen een maximum snelheid van 20 km/h, dus waarom inhalen...
Beeltje (30-9-2009 om 19:10)
Edwin het zijn niet alleen de auto bestuurders die geen richting aangeven. Ik rij dagelijks naar de overkant voor mijn werk en ik zie meer fietsers en brommers die geen richting aangeven dan auto's. tevens rijden ze met meerdere naast mekaar en geven ze geen ruimte om te passeren lekker asociaal
Engeltje (30-9-2009 om 16:40)
Helemaal mee eens. Maak het zelf vaak genoeg mee het is erg irritant als je niet weet welke kant je voorganger uitgaat. Ik hoop dat het met de beide jongens goed gaat. Sterkte
Rik (de bestuurder) (30-9-2009 om 16:20)
Hallo Edwin, Ze kunnen er beter maar geen richtingaanwijzers meer op maken, want ze worden toch niet meer gebruikt... Maar hij gaf het gelukkig wel toe, en heeft me meerdere keren gebeld hoe het met ons ging, dat was wel netjes... Maar ik heb kneuzinge, en mijn maat 15 hechtinge.
Vlissingen (30-9-2009 om 15:28)
Haha wat een rare reactie hieronder, hoezo een optie je moet altijd richting aangeven anders kunnen er zulke dinge gebeuren.. en in je dooie hoek kijke heeft de persoon in kwestie ook niet gedaan denk ik..
Nelly (30-9-2009 om 14:14)
Goed zo, Edwin eindelijk iemand die het ook zo irritant vind, het lijkt wel of het "modern"is om geen richting aan te geven.DE fabrikanten aanspreken dat ze die wel moeten inbouwen!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren