Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing op Sluis

Toegevoegd: 29-09-2009, 23.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - In Hansweert is op de Sluis, vanmiddag omstreeks 13.00 uur, een ongeval gebeurd waarbij twee brommerrijders gewond zijn geraakt.


De brommer reed over de Sluis. De bestuurder wilde een personenauto inhalen. Die personenauto ging, toen de brommer net naast hem reed, linksaf een parkeervak in. De beide brommerrijders verklaarden dat de bestuurder van de auto geen richting aangaf en later gaf de bestuurder van de auto dit zelf ook toe.

Zowel de 16-jarige bestuurder van de brommer als de 16-jarige bijrijder rolden over de motorkap van de auto. Zij zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is op dit moment nog niets bekend.

De automobilist betrof een 48-jarige man uit Dinteloord. Beide jongens kwamen uit de gemeente Reimerswaal en Yerseke.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (bestuurder) (2-10-2009 om 15:28)
Thera, was jij er bij? Dan wil ik jou nog wel eens horen wanneer jij word aangereden door iemand anders's fout.. Dan praten we verder... En nu zei jij van ''wie heeft het hier over snelheid?'', maar degene die hier zoveel dacht te weten, en het inderdaad over snelheid had, is Tom...
Marjolein (2-10-2009 om 11:45)
@Thera,Je reactie slaat echt nergens op.Devin reageert op het bericht van Tom die insinueert dat hij te hard heeft gereden.Eerst goed lezen voordat je ergens op reageert.
Devin (2-10-2009 om 09:12)
Ik kan daar niks aan doen, heb dyslexie. En jullie kunnen zeggen wat jullie willen maar jullie weten geeneens hoe het is gebeurd, dus bemoei je met je eigen zaken...
Thera (1-10-2009 om 22:14)
Devin, wie had het hier over snelheid.? Jouw reactie geeft voor alle lezers nu duidelijkheid waarover het onderzoek van politie naar uitgng. Ik hoop overigens dat je rijgedrag niet gelijk staat aan je ABN.
Devin (1-10-2009 om 20:45)
Ik ben 1 van de slachtoffers tom weet niet wat je want wij rede op tempo van de auto dus moet hij ook harder hebben gereden en hij remde dus wij dachten da hij ging stoppen en voor bij dus dan kan je nooit hard hebbe gerede en ja ze rijde hard op hansweert maar dat heb er nu niks mee te maken
Answestenaar (1-10-2009 om 20:29)
Dat is ontzettende onzin. wat deden jullie vroeg toe je brommer had.
Cookie-instellingen beheren