Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker gepakt na achtervolging

Toegevoegd: 30-09-2009, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Dinsdagavond is na een achtervolging een 18-jarige man uit Kruiningen aangehouden.


Rond 21.45 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er door een persoon autoruiten werden ingeslagen op de Stationsweg in Kruiningen. Politieagenten troffen een persoon die voldeed aan de beschrijving aan op de Goversweg en spraken hem aan.

De man zette het op een lopen, liet zich van de dijk afrollen en sprong de watergang in. Aan de overkant klom hij er weer uit en vluchtte een boomgaard in. Hij vluchtte vervolgens op het dak van een schuur maar zakte door het dak heen en rende er weer vandoor.

In de achtertuin van een woning aan de Zandweg is de jongeman in zijn kraag gevat. Hij had lichte verwondingen opgelopen en was zijn schoenen kwijt. Ook zat hij onder de modder vanwege zijn duik in de watergang. Hij is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (30-9-2009 om 23:36)
Mooie aanhouding, Wat zou af en toe een taser makkelijk zijn in deze situaties.... Lol 18 jaar en nu zoal bedorven, hopelijk krijgt hij geen linkse rechter voor zijn kiezen....
Tom (30-9-2009 om 19:33)
Goed gewerkt door de politie!!
Beeltje (30-9-2009 om 15:28)
Kijk nu doet de politie zijn werk zoals het moet zijn. En waar zijn nu de positive reacties van die zielige mensen die anders zo veel kommentaar leveren als ze lezen over een in hun ogen overbodige fiets of auto controle.
Rien (30-9-2009 om 12:07)
Hahaha, prachtig, als ze op deze manier al dat soort tuig zouden pakken dat zou toch schitterend zijn. Maar ik heb de (valse) hoop dat ze hem lang op zullen sluiten, zielig hé. Uiteraard laten ze hem weer zeer spoedig los lopen zodat hij zijn activiteiten kan hervatten. Schaam je overheid.
Cookie-instellingen beheren