Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust bermbrandjes

Toegevoegd: 30-09-2009, 16.23 uur
Brandweer blust bermbrandjes
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft woensdagmiddag twee bermbrandjes geblust.


De eerste brand werd rond 12.40 uur door enkele fietsers ontdekt bij de Reijersdwarsweg (foto's 1/2). De brandweer zette één straal hoge druk in om dit betrekkelijk kleine brandje te blussen.
 
De tweede brand (foto's boven/3/4) was een stuk groter van omvang. Deze woedde rond 15.45 uur langs de Koedijk bij Ritthem. Hier brandde een flink aantal meters berm af. De brandweer moest een straal hoge druk en vuurzwepen inzetten om de brand te doven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tip (1-10-2009 om 08:59)
Aangezien die boeren elke keer de brem branden aansteken, zal dit er ook wel weer een zijn. Aanpaken die boeren, laten betalen.
TT (30-9-2009 om 22:38)
Wie zegt dat het van de boeren komt? Het kan net zogoed van een brandende peuk,of een stel kwajongens afkomen. Geen vooroordelen trekken,als je niet serieus weet wat het is geweest.
joost (30-9-2009 om 17:54)
Wie betaald de kosten van het blussen van bermbranden? boeren steken de zaak aan om van hun rommel af te komen, mag van sept.tot mei. en als de zaak uit de hand loopt mag de brandweer opdraven om de problemen op te lossen.
Cookie-instellingen beheren