Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Tankwagen gekanteld op rotonde

Toegevoegd: 30-09-2009, 17.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op de rotonde van de N61 met de N62 in Terneuzen is woensdagmiddag een tankwagen met plastic korrels gekanteld.


De Belgische chauffeur kwam rond 16.15 uur naast de weg van de rotonde terecht waarna de vrachtwagen kantelde. De chauffeur liep lichte verwondingen op en is door omstanders behandeld. De man hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het verkeer ondervind hinder van het ongeval. Tijdens de bergingswerkzaamheden zal een omleiding worden ingesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (1-10-2009 om 19:07)
Ik hoorde het van een collega. Opzich gezien valt de schade nog redelijk mee zo. Tis en blijft een rot rotonde om te nemen, die lijkt vele malen schuiner af te lopen dan andere. Geladen en op het gemak er rondgaan lijkt het ook alsof je elk moment zou kunnen omgaan.
Peter Lucasse (1-10-2009 om 00:17)
Laat alle chauffeurs in opleiding eens een rotonde of tegenovergesteld liggende bocht nemen met een vrachtauto met mechanische vering! Die krengen gaan echt om ,hoor! Rijden doe je in de eerste plaats met je verstand en als je kont je wat goede informatie doorgeeft kun je veel ellende voorkomen!
Bart (30-9-2009 om 21:09)
Correctie is geen tankwagen, maar is een bulkwagen. En je moet idd wel heel idioot zijn, als je denkt dat je een rotonde met veel te hoge snelheid kunt nemen met volle lading. Maar daarbij gezegt, de chauffeurs staan onder veel te hoge tijdsdruk om ergens op tijd te kunnen zijn.
René van Zanen (30-9-2009 om 20:57)
Spiegel kapot en de voorruit, voor de rest valt het wel mee.... Tis en blijft een raar bochie, hij helt over naar de verkeerde kant, oppassen geblazen daar...
Pieter (30-9-2009 om 18:29)
Gisteren ook een van H. Essers op A12 bij Antwerpen
Erik (30-9-2009 om 17:59)
Het is prijs voor meneer essers dat is al de 4e deze week die afgeschreven is in antwerpen en omstreken.
Cookie-instellingen beheren