Weerbericht:
Overdag bewolkt en in de middag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (12) gewond na ongeval

Toegevoegd: 30-09-2009, 18.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden is vanmorgen een fietsster ten val gekomen en als gevolg hiervan gewond geraakt.


Tegen 08.00 uur reed de 12-jarige Terneuzense fietsster met een hele groep andere scholieren over de Axelsestraat in haar woonplaats. Op het moment dat een personenauto het groepje fietsers passeerde sloeg de fietsster ineens linksaf. Hierdoor kwam zij tegen de rechterbuitenspiegel van de personenauto aan en kwam hierna ten val.

Zij liep een gekneusd been op. De personenauto werd bestuurd door een 52-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C haak (5-10-2009 om 10:32)
Wat zitten jullie te mopperen op de jeugd.Ik heb al eens op de rem gemoeten, omdat een ouder iemand zonder op of om te kijken ineens afsloeg. En op de axelsestraat moet je gewoon alert blijven voor de fietsers. Als ik er niet moet wezen mijd ik hem gewoon.
Jacqueline (4-10-2009 om 18:03)
Het is niet altijd de jeugd hoor........ als je even verder gaat en bij de stoplichten gaat staan, zie je menig oudere door rood licht lopen of fietsen. Dus geeft niet altijd de jeugd de schuld. En met zijn 2en naast elkaar fietsen gaat best, maar het zijn die fietstassen die in de weg zitten.
Kahaa (4-10-2009 om 10:45)
Ja, Terneuzennaar, maar als de politie dit gaat doen, dan wordt men weer boos en zegt men, dat ze beter boeven gaan vangen.... Iedereen is toch verantwoordeljk voor zichzelf??? Het wordt iedereen geleerd hoe het moet en er worden nu eenmaal fouten gemaakt in het verkeer, bewust of onbewust....
Terneuzennaar (2-10-2009 om 13:18)
Deze fietsers rijden ook met 3 of 4 naast elkaar en schieten ook van lings naar rechts over de tog al smalle axelse straat meschien is het handig als de politie eens controleert op het gedrag van de fietsende scholieren en te hard rijdende auto's en de axelsestraat wordt veiliger
Thera (1-10-2009 om 22:29)
Humor om te lezen. Onoplettendheid weggebruiker ligt altijd aan wegenbouw, politie of gemeente. Maar er komen gelukkig stoplichten.. Wat een geruststelling dat men er vanuit gaat dat iemand die geen hand uitsteekt en omkijkt bij afslaan niet door rood licht rijd.
Bewoner (1-10-2009 om 20:12)
Iedereen dient een beetje opteletten als je een groepje fietsers inhaald zeker als het kinderen zijn ik heb al menig ongeval zien gebeuren daar en het zal niet de laatste zijn. ik hoop dat de stoplichten er snel staan ze gaan deze maand al beginnen gelukkig.
Cookie-instellingen beheren