Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Drie aanhoudingen voor grafschennis

Toegevoegd: 01-10-2009, 19.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - De politie Zeeland heeft gisteren drie jongens aangehouden voor het vernielen van graven in Kapelle.


In het weekend van 12 en 13 september werden de vernielen gepleegd op de militaire begraafplaats in Kapelle. Naar aanleiding hiervan is de politie een onderzoek gestart wat resulteerde in de aanhoudingen.

Twee minderjarige verdachten, beiden 17 jaar, zijn afkomstig uit Kapelle en de derde minderjarige verdachte is 16 jaar en afkomstig uit 's Gravenpolder. De verdachten zullen op vrijdag 2 oktober worden voorgeleid aan de rechter commissaris. Het onderzoek wordt nog voortgezet.
 

De politie Zeeland verzoekt getuigen en personen die meer informatie hebben over de vernielingen die plaatsvonden in Kapelle op 12 en 13 september zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844 De gemeente Kapelle heeft een beloning van 2500 Euro in het vooruitzicht gesteld voor de gouden tip.
 
Zie ook:
- Vernielingen op Franse begraafplaats (13-09-2009)
-  Beloning voor tip vernieling graven (15-09-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (3-10-2009 om 01:59)
@R&E: Dus als iemand iets fout doet zoals grafschennis maar het later toegeft dan is het niet erg? Wat voor moraal hou jij er op na? Belachelijke reactie! En zulke gasten weten precies wat ze doen hoor! Als ze dat niet weten ontbreekt er (gezond) verstand en een goede opvoeding!!!
R&E (2-10-2009 om 16:33)
Als ik ze kende, dan ging ik met hen praten, en als ze toegaven, dat het verkeerd was, dan kwam ik voor hun op, want misschien weten ze wel niet meer wat ze doen!
Jan van Souburg (2-10-2009 om 12:00)
@Bram, welk respect hebben die gasten dan? Ik neem aan dat de ouders van de daders of familie of bekenden of van de zelfde club zijn als u. De ouders/verzorgers zijn hier duidelijk te kort geschoten. Zowel dat tuig als de ouders/ verzorgers hard aanpakken en voor alle kosten laten opdraaien.
Geheim (2-10-2009 om 09:16)
Ik heb een stiefdochter in vlissingen wonen maar die kent ook totaal geen respect komt omdat haar vader net zo is.
Edje (2-10-2009 om 01:00)
Die militairen zijn gesneuveld zodat die schoffies in vrijheid kunnen leven. Jammer dat ze die vrijheid gebruiken/misbruiken om zulke lage streken uit te halen. Triest en erg respectloos dat je iemands laatste rustplaats nog moet vernielen... Ben t helemaal met Mar eens!
Bram (2-10-2009 om 00:46)
Die Piet, die weet het allemaal wel ! Beetje kort door de bocht om die ouders gelijk te beschuldig-en. Misschien doen die juist wel hun uiterste best om ze wat respect bij te brengen, maar je hebt niet alles in de hand bij die gasten. Toon dus zelf wat meer respect als je reageert.