Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Einde samenscholingsverbod Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2009, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Het samenscholingsverbod in de wijk Bossenburgh, de Hercules Segherslaan en de Scheldestraat dat op 6 juli 2009 is ingesteld wordt niet verlengd.

Met ingang van vandaag is het samenscholingsverbod in deze gebieden daarom niet meer van kracht. Na overleg met de politie en Openbaar Ministerie is besloten om geen gebruik te maken van de mogelijkheid tot verlenging van het samenscholingsverbod.

Het verbod was ingesteld omdat de overlast en criminaliteit zo erg was toegenomen, dat er sprake was van een veiligheidsprobleem. Met het instellen van het samenscholingsverbod is een nieuw handhavingsinstrument uit de gereedschapskist van de burgemeester ingezet.

Het instellen van een samenscholingsverbod heeft zijn uitwerking niet gemist. Het geeft de goedwillende burger laten zien dat het college van B&W veiligheid en leefbaarheid voorop stelt. Aan overlastgevenden en criminelen is een duidelijk signaal gegeven: de straat is van ons allemaal, daar gelden de wetten en regels van onze rechtsstaat.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saartje (5-10-2009 om 12:07)
Drugs worden weer volop gedeald bij mij om de hoek durf nu weer niet eens sávonds met mijn hondje over straat fijn hoor gemeente !
Zeeuwtje (2-10-2009 om 16:20)
Dit slaat echt nergens op! Doorgaan zou ik zeggen, maar ze moeten bezuinigen. Zo'n undercover-agent kost veel geld en worden ze daarom ingezet om de "heilige koe" te melken. Dat brengt meer op dan het tuig daar zo of ergens anders.
Hadassa (2-10-2009 om 11:19)
Als de buurt in vlissingen echt zo is dan moet er zeker wat gebeuren ik kan het mij best goed voostellen dat als je daar loopt je eigen veilllig wil voelen maar als ze een keer de verkeerdetegen komen
Zeeuw (2-10-2009 om 09:47)
Goes-Zuid omgeving Boszicht Flat wordt ook op termein een gevaarlijke buurt. Iedereen heeft het in Goes over Noord maar de Marokaanse jochies, Turkse, Nederlandse, Surinaamse etc. zetten de buurt ook wel lekker op z'n kop! Vooral het speeltuintje naast de flat in de Eikenlaan!
Jan (2-10-2009 om 07:56)
Oh dus nou gaan ze weer uit de huizen. Ik woon in de hercules en het was niet normaal meer afgelopen weken. Herrie vechten schelden enz en dat allemaal in de flat want op straat mochten ze eff niet. Nou ben blij dat ze weer losgelaten worden hebben wij als bewoners hopelijk weer wat meer rust.
An (2-10-2009 om 07:13)
Kon je daar eindelijk redelijk rustig lopen, nu is het weer afgelopen. Vrij baan maar weer voor de klieren en lui die elke vrouw nagluren en nafluiten en pssst pssst lopen te doen. Wat een verbod van niks als het nu al weer klaar is! Echt belachelijk, laat de ambu's en pol.auto's maar weer komen.