Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbraken opgelost na aanhouding

Toegevoegd: 01-10-2009, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdag 23 september een 36 jarige Goesenaar aangehouden. De man wordt verdacht van inbraken en insluipingen in woningen in 's Heer Arendskerke, Goes, Veere, Vlissingen en Terneuzen.

De inbraken werden gepleegd tussen oktober 2008 tot augustus 2009. Op 24 september is door politie Zeeland een 39 jarige man uit Goes aangehouden. De man werd aangehouden in Wissekerke. In zijn woning in Goes werden goederen aangetroffen afkomstig van inbraken. De man verklaarde de goederen te bewaren voor de 36 jarige man uit Goes.

De 39 jarige man werd tevens gezocht voor bedreiging. Ongeveer een week voor zijn aanhouding heeft hij iemand bedreigd met een mes in Goes. De 39 jarige man is inmiddels in vrijheid gesteld. De 36 jarige man is ingesloten.

De benadeelden van de inbraken worden door de politie in kennis gesteld en de goederen worden aan de rechtmatige eigenaren teruggegeven.De politie is nog op zoek naar de eigenaresse/eigenaar van een Gazelle damesfiets. Deze fiets werd door de 36-jarige inbreker gestolen uit een schuurtje in Goes Noord.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilonka (2-10-2009 om 20:17)
Fijn dat ze de daders hebben gepakt, hopelijk krijg ik dan snel mijn voorwerpen terug!!!
K (2-10-2009 om 13:36)
Gewoon net als vroeger handen afkappen en trug in de maatschappij zodat iedereen ziet dat het een inbreker is,is ook nog eens veel goedkoper
Coco (2-10-2009 om 11:06)
Gevoeglijk kunnen we aannemen dat de 39 jarige messentrekker ook een heler is. Een heler is even erg als een steler. Hij is lekker het weekend al weer thuis! Wat moet dit toch fustrerend zijn voor de agenten,die met deze zaak bezig zijn geweest.
Edje (2-10-2009 om 01:03)
10 jaar opsluiten! En waarom loopt die 39 jarige weer los rond? Die hoort ook vast te zitten! Te erg voor woorden dat slappe rechtsysteem hier!
Ik snap het even niet (1-10-2009 om 23:05)
"De 39 jarige man werd tevens gezocht voor bedreiging. Ongeveer een week voor zijn aanhouding heeft hij iemand bedreigd met een mes in Goes. De 39 jarige man is inmiddels in vrijheid gesteld." Tja, lijkt me logisch .......