Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Gekantelde vrachtwagen geborgen

Toegevoegd: 02-10-2009, 15.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De vrachtwagen die vrijdagmiddag kantelde op de Herbert H. Dowweg is geborgen. De weg is weer vrijgegeven.


Een Belgische bestuurder kwam vrijdagmiddag met zijn vrachtwagen door nog onbekende oorzaak op zijn kan terecht nadat deze door de bocht was gereden. De bestuurder raakte voor zover bekend niet ernstig gewond. Hij kon op eigen kracht uit de vrachtwagen klimmen. Volgens de politie raakte de bestuurder gewond aan zijn hand.

Met behulp van een kraan is de vrachtwagen rechtgezet. De diesel die uit de vrachtwagen is gelekt is opgeruimd door de Provincie Zeeland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (3-10-2009 om 20:32)
Huh onbekende oorzaak.Er is maar 1 oorzaak voor gekantelde vrachtwagens TE HARD RIJDEN en soms zitten slapen,eten,bellen,DVD kijken,krant lezen enz.Maak zelf veel kilometers maar zie teveel van dit soort King of roads,vooral de Polen die doen maar een potje.Fileveroorzaker nr.1 DE VRACHTWAGEN !
Druifje (3-10-2009 om 19:24)
De bocht is laatst minder scherp gemaakt en breder,hierdoor ist mogelijjk om er nog sneller door te knallen. Begin aan de buitenkant van de bocht eens hoge betonblokken te leggen. O,ja dit is ook nog eens naast een doorgaand fietspad voor schoolgaande kinderen vanuit de richting Biervliet.
Edje (3-10-2009 om 02:07)
En dan nog naar mij claxoneren ook!!! Deze bestuurder had gewoon eerder naar de rechterbaan moeten gaan en richting aan moeten geven. Dan was ik de rotonde niet opgereden. Moet je eens opletten hoeveel bestuurders er op de verkeerde baan zitten op een rotonde, vooral als ze 3/4 rond moeten!!!
Edje (3-10-2009 om 02:04)
Niet alleen de belgen hoor! Reed deze week vanaf middelburg de rotonde bij de mediamarkt op terwijl er een auto op de binnenste baan reed. De bestuurder schoot zonder richting aan te geven op het laatste moment van de linker naar de rechterbaan om vervolgens nog net af te slaan richting mediamarkt
Dwark (2-10-2009 om 22:36)
Eerst goed lezen en kijken, is nl geen rotonde maar die rot bocht aan de voormalige waterfabriek!
Fred (2-10-2009 om 21:42)
Dhr. Haak heeft wel de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt!!!! Deze auto is nl niet gekanteld op een rotonede, maar is op zijn kant gegaan in een vrij scherpe bocht, waarvan het mij zelf verwonderd dat er nog niet meer op hun kant zijn gegaan.
Cookie-instellingen beheren