Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op tankstation opgelost

Toegevoegd: 02-10-2009, 15.33 uur
Overval op tankstation opgelost
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft deze week twee verdachten aangehouden voor de overval op het Esso-tankstation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg op zaterdagmiddag 7 februari jl.


Omstreeks half vijf die middag drongen twee mannen de shop van het tankstation binnen. Op dat moment was alleen de caissière in de shop aanwezig. Een van de daders drong de kassaruimte binnen en bedreigde de caissière met een mes waarna hij de kassa leegroofde.

Beide daders vluchtten hierna te voet in de richting van waaruit ze gekomen waren. Op 9 juni 2009 werd in Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan deze overval besteed. De 23 en 31-jarige verdachten, beiden afkomstig uit Vlissingen zijn maandag 28 september jl. aangehouden. Ze hebben bekend dat ze de overval hebben gepleegd.

De politie kwam de verdachten op het spoor, mede na getuigenverklaringen n.a.v. de uitzending in het opsporingsprogramma. De verdachten zijn gisteren (donderdag) voorgeleid voor de rechter-commissaris, die heeft besloten dat ze in bewaring worden gesteld.

Zie ook:
- 07/02/2009: Tankstation Middelburg overvallen


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nuttig (3-10-2009 om 20:55)
@Gizmo Heb je niet iets nuttigs te melden?
Jack Platschorre (3-10-2009 om 11:00)
Als iedereen nou gewoon zijn kinderen opsluit?(net als mij), dan gebeurt er ook minder. En kunnen hulpverleners weeer doen waar ze goed in zijn; koffie drinken..
Gizmo (3-10-2009 om 10:19)
@Johan Beijer http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=11758 Zoals je ziet heeft dat zegenen geen zin. Je hebt iets te snel gehalelujeerd... Er loopt nog teveel rond.
Esther (3-10-2009 om 06:17)
Ik zeg maar zo OPGERUIMD STAAT NETJES.
Werken (2-10-2009 om 21:46)
Je moet sowieso met je jathanden afblijven van spullen of geld waar een ander voor gewerkt heeft. Waar slaat het op, om niet te werken, maar andermans geld te roven. Dan mogen de handjes eraf van mij, want die gebruiken ze toch maar voor verkeerde doeleinden.
Jantje (2-10-2009 om 18:35)
Hee te gek man toch nog opgelost. de politie zit niet stil zo zie je maar weer met de complimenten hoor.
Cookie-instellingen beheren