Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 81 km

Gewapende overval in Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2009, 00.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland is een onderzoek gestart naar overval op een Indonesisch restaurant in Middelburg. 


Door twee tot nu toe nog onbekend gebleven mannen is vrijdagavond tussen 21.45 uur en 22.00 uur de horecagelegenheid in de Stationstraat in Middelburg overvallen. De twee mannen bedreigden een werknemer met een wapen toen deze wat afval buiten zette.

De overvallers gingen er met een geldbedrag vandoor in de richting van de bibliotheek. De politie onderzoekt deze overval en is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RobinHood (5-10-2009 om 08:20)
De regering is schuld, omdat ze deze mensen onderdrukken en kunstmatig zonder inkomen laten. Tja, dan krijg je dit soort "effecten" en worden mensen crimineel. KLAAG MAAR BIJ DE REGERING!!!
Ed (4-10-2009 om 08:56)
Ik hoop dat ze die laffe honden snel pakken!!!!!!!
Fam. (3-10-2009 om 12:32)
Ja, Oom E. en Tante N.en hun medewerkers,dat gunt niemand jullie.Ik ken jullie nu ruim 29 jaar.We zijn gewoon vrienden en toch noem ik jullie Oom en Tante,omdat jullie ONTZETTEND lief zijn.Djangan takuk.Kwalat betul. Niet bang zijn hoor degene die dat gedaan hebben zijn bij deze vervloekt
B. (3-10-2009 om 12:11)
Sterkte voor slachtoffer, en restaurant dit wens ik niemand toe!!!
B. (3-10-2009 om 11:51)
Tja D,dat wordt ook niet vooraf gemeld in de buurt pas op er wordt een overval gepleegd,of vewacht je direct na de melding een geluidswagen dor de stad, zal het onderzoek goed doen.politie doet ook pas verslag als er feiten zijn.Dan pas is de media aan de beurd.Dit is altijd schrikken voor de buurt
ArCo (3-10-2009 om 11:41)
Sterkte aan de mensen van Surabaya.. Wij zijn hier regelmatig wezen eten. Zijn hele lieve mensen.. Dit verdient niemand.. Hopen dat de dader(s) snel worden gepakt. Mensen ga werken voor jullie geld en doe dit niet dit heeft zo,n inpact op mensen.
Cookie-instellingen beheren