Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 114 km

Drie vrachtwagens gestolen bij inbraak

Toegevoegd: 03-10-2009, 21.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zaterdagmorgen om 04.30 uur ontving de politie een melding van een inbraak in een garagebedrijf. Vanaf het terrein van het bedrijf aan de Pearyweg in Goes werden in totaal drie bedrijfsauto gestolen.


De dader(s) hebben een stalen toegangshek van het slot gehaald. Daarna heeft men door braak toegang verschaft tot het gebouw en het magazijn en het kantoor doorzocht. De auto's stonden op het terrein. Het gaat om een witte vrachtauto, merk MAN met het kenteken BP-FN-39, een blauwe vrachtauto van het merk MAN, kenteken BT-RZ-11 en een bestelauto, merk Volkswagen, kenteken 44-BV-SN.

De politie stelt een onderzoek naar deze inbraak in. Getuigen die meer weten te vertellen over deze inbraak of een van de voertuigen zien, worden verzocht om dit bij de politie te melden via telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (5-10-2009 om 22:38)
Bij zulke berichten moet men ook de naam van het bedrijf wat op de auto staat vermelden, dan kan je iets makkelijker naar een auto uitkijken. En verder vind ik dat de grenzen onmiddellijk weer gesloten moeten worden. Dit soort ongein is duidelijk een gevolg van open grenzen.
Hadassa (4-10-2009 om 14:34)
Ik vind het heel vervelend dat die vrachtwagens zijn gestolen zijn maar ik vind ook dat je ook heel goed op moet letten want voor je het weet he maar ja hopelijk pakken ze de vrachtwagendieven gauw
TT (4-10-2009 om 13:19)
Duidelijk dat deze 3 vrachtwagens en die vrachtwagen uit Kruiningen te maken hebben,het zal wel om een bende gaan. Hoop dat de politie ze te pakken kan krijgen! Want het is zeer ellendig voor de eigenaren van deze vrachtwagens. Mvg TT
Rob (4-10-2009 om 02:30)
Er schint een kabinet te zijn die 3 ton de man per jaar verdienen, die gezegd hebben gooi de grenzen maar open, zijn gewoon sukkels daar in den haag.
Bram (3-10-2009 om 21:31)
Als ik het goed begrijp hebben ze de sleutels kunnen vinden en waren ze met z,n drieën. Mocht dit zo zijn is dat een kwalijke fout! Autosleutels bij een autobedrijf horen in een sleutelkluis, zelfs overdag! En wat zegt de verzekering dan???
Cookie-instellingen beheren