Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Fietser onder combine in Koewacht

Toegevoegd: 04-10-2009, 17.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOEWACHT - Zaterdagmiddag rond 12.00 uur is op de Tragel in Koewacht een fietser gewond geraakt.

De fietser, een 49-jarige man uit Hulst, fietste op zijn racefiets samen met 2 vrienden over de Tragel in de richting van Koewacht. In een blinde bocht kwam een combine aanrijden. De fietser schrok hiervan en viel, vlak voor de machine, op de weg tegen een rupsband aan.


De man liep een gebroken schouder en bekken op. Ook heeft hij een hoofdwond opgelopen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (6-10-2009 om 16:41)
Nou Natasja, Fred heeft wel een punt. En het is nieuws en je kan erop reageren dus iedereen mag toch zijn mening geven. Misschien is het in dit geval wel anders geweest maar het gros van de wielrenners lapt de verkeersregels aan de laars
Carlo (6-10-2009 om 14:29)
Ik ben het met fredeens die wielrenners denken dat er geen regels voor hen zijn en van eenbel hebben ze nooit gehoort een grote schreeuw en als je niet gauw aan de kant gaat rijden ze als gewone fietser ge woon van de weg
Ik (6-10-2009 om 13:26)
Beste Natasja, Vervelend voor je, dat je pa gewond is tijdens het RACEfietsen, maar het is een beetje onzin dat je zo overdreven reageert. Ik ken de tragel heel goed, ik ken racefietsers HEEL goed.en..ik weet dat combines heel breed zijn...
Vlissinger (6-10-2009 om 12:15)
Beste mensen ik ben zelf een mtb-er en heb ook wel eens een aanvaring gehad met een wielrenner, maar ik ga daarop niet iedere fietser gelijk anders bekijken en veroordelen... SO GET OVER IT...wil ik zeggen er zijn wel belangrijkere dingen om je druk over te maken. OF NIET DAN!!!
Nadenker (6-10-2009 om 11:54)
Ieder normaal mens weet dat men een tegenligger kan tegenkomen. Aan een "blinde bocht" ziet men deze niet komen. Als de wielertoeristen dan naast elkaar blijven rijden en heel de rijbaan in bezit houden, is een ongeluk moeilijk te vermijden.
Fietser (6-10-2009 om 11:01)
Dit waren toevallig fatsoenlijke fietsers. houden wel rekening met het verkeer (Regels)trekkerse.d. gaan echt veel te hard door de polders.Gaan slecht uit de kant.tegenligger moet maar opzij.
Cookie-instellingen beheren