Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser onder combine in Koewacht

Toegevoegd: 04-10-2009, 17.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOEWACHT - Zaterdagmiddag rond 12.00 uur is op de Tragel in Koewacht een fietser gewond geraakt.

De fietser, een 49-jarige man uit Hulst, fietste op zijn racefiets samen met 2 vrienden over de Tragel in de richting van Koewacht. In een blinde bocht kwam een combine aanrijden. De fietser schrok hiervan en viel, vlak voor de machine, op de weg tegen een rupsband aan.

De man liep een gebroken schouder en bekken op. Ook heeft hij een hoofdwond opgelopen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geven en nemen (2) (8-10-2009 om 01:31)
@Natasja - Ik nodig je uit. We gaan op een zondagochtend samen bij ons boven aan de dijk zitten in een campingstoeltje ... van 0800 tot 1200 u. Daarna stappen we in de auto en rijden de dijk van begin tot eind heen en weer ... van 1200 tot 1600 u. Jouw menig zal er ineens een stuk slimmer uit zien.
Geven en nemen (8-10-2009 om 01:25)
@Fietser too - Wielrenners met z'n 6-zen naast elkaar? Geef elkaar de ruimte ? Dat is nou juist het probleem. De meeste wielrenners geven niemand de ruimte, ze nemen hem voor zichzelf. En regelmatig achterom kijken ? Deze had beter goed voor zich uitgekeken. Dan had ie die combine zien aankomen.
Jessica (7-10-2009 om 23:25)
Ehm, volgens mij gaat dit artikel niet over hoe wielrenners zich gedragen. Dit is gewoon een stom ongeluk geweest waar toevallig een wielrenner bij betrokken was. Het had net zo goed een 'gewone' fietser of een brommer/motor kunnen wezen. Iig sterkte aan de gevallen fietser en de andere bestuurder!
Chupachup (7-10-2009 om 14:21)
@Natasja: In ieder geval heeft Fred een mening Natasja. En in mijn ogen , en ik denk in de ogen van vele anderen heeft hij nog gelijk ook.
Condor (7-10-2009 om 10:15)
Nou zeg Natasja.... nog nooit in aanraking geweest met de meerderheid van dit soort wielrenners zeker? En als dat wel zo is, dan heb je nog nooit goed opgelet. Ze scheuren hier dagelijks voorbij en letten echt nergens op! De spiegels van mijn auto af!!
Fietser too (6-10-2009 om 16:43)
Ik vind het zo raar dat er 6 wielrenners naast elkaar op het fietspad kunnen rijden ! en maar 2 bejaarden en hooguit 3 scholieren.waar ligt dat aan ? ik denk aan controle over de fiets. Laat aub al die verwijten nu eens achterwege geef elkaar de ruimte en kijk regelmatig achterom of er niets komt