Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie pakt dronken bestuurders

Toegevoegd: 04-10-2009, 22.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen nacht zijn twee bestuurders door de Zeeuwse politie betrapt voor het rijden onder invloed.

Rond 01.30 uur kwam bij de meldkamer van politie Zeeland een melding binnen dat een personenauto slingerend over Kinderdijk te Axel reed. Het bleek te gaan om een 38-jarige Poolse automobilist. De man was onder invloed van alcohol. Hij ontving proces verbaal.

Zaterdagavond rond 22.00 uur is op de Provincialeweg te Zuiddorpe een 32-jarige automobilist uit het Belgische Lier aangehouden. Hij had ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (6-10-2009 om 14:25)
Hmz dronken achter het stuur, rijbewijs niet ingevorderd? Vreemd word er hier in zeeuws vlaanderen met 2 maten gemeten door de politie? bromfietsers wel rijbewijs invorderen en van automobilisten in dit geval niet !!!!