Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-10-2009, 22.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht zijn twee 16-jarige jongens uit Oost-Souburg in hun woningen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige Vlissinger.


Beiden worden ervan verdacht de Vlissinger te hebben mishandeld nabij de Draaibrug in Oost Souburg waar hij met een aantal vrienden stond te praten.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij de HAP en liep een scheurtje in zijn oor en diverse verwondingen aan zijn gezicht op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex souburger (6-10-2009 om 17:59)
Dat ze zich vervelen kan, maar komop zeg.. betekend dat je dan maar voor de lol iemand op z'n bek moet slaan. Nutteloze ouders, die er niet naar omkijken. Jeugdzorg en de ouders zouden hiervoor aangepakt moeten worden.. Misschien een idee om die straffen voor zinloos geweld 's op te schroeven.
Souburger (6-10-2009 om 16:57)
Die mannetjes doen wel stoer maar zyn helemaal niks als je beetj groot ben rennen ze bijna voor je weg soms vin ik dit wel jammer maarja enige oplossing om savonds met een groepje is langs tegaan en ze flink in elkaar tetrappen paar avonde lang dan is het zo over !
Patrick de zeeuw (6-10-2009 om 15:52)
Ik vind hier niet de reden terug waarom ze het gedaan hebben. mensen stap gewoon op de jongeren af maak er praatje mee toon intresse en je zult zien en horen wat hun willen. de meeste zijn erg aardig en willen gewoon samen zijn, wat drinken, roken/blowen en kletsen en een honk voor hun alleen.
Karel (6-10-2009 om 13:55)
@Peter, goed plan! zullen we een ouderwets knokploegje op richten die zich richt op raddraaiers. Ik ga er iig een paar keer langs fietsen in de hoop dat ze wat bij me proberen.
B (6-10-2009 om 12:38)
@ GEERT Weet niet hoe vaak je daar langs komt, maar tegenwoordig zijn het geen jongetjes meer van 12. Tegenwoordig hangen der ook van 16 tot 20 rond daarzo. @ Peter Moet je is doen. Dan zal je zien dat de politie er dan wel plots staat en dan ben je zelf de lul.
Souburger (6-10-2009 om 10:35)
Eenmoeder:nou moet je ophouden hoor,er is genoeg voor die gasten,kijk wat er is gebeurd in vlissingen,daar was een jeugd centrum ,maar ze hebben het voor hun zelf verpest,ze zouden inderdaad is niks meer voor die gasten moeten doen,het zijn ondankbare honden .
Cookie-instellingen beheren