Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-10-2009, 22.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht zijn twee 16-jarige jongens uit Oost-Souburg in hun woningen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige Vlissinger.


Beiden worden ervan verdacht de Vlissinger te hebben mishandeld nabij de Draaibrug in Oost Souburg waar hij met een aantal vrienden stond te praten.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij de HAP en liep een scheurtje in zijn oor en diverse verwondingen aan zijn gezicht op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Souburg (6-10-2009 om 10:23)
@moeder, u heeft groot gelijk. Dit probleem is ontstaan sinds dat ze alle voorzieningen voor de jeugd hebben weg bezuinigd. Er is totaal niets waar deze gasten naar toe kunnen gaan. Een paar buurthuizen waar ze naar toe kunnen en het grootste probleem is opgelost.
Peter (6-10-2009 om 01:26)
Die gastjes zijn watjes en stellen nx voor anders staan ze daar niet. Pakken alleen de zwakkere problm zo opgelost ff met paar man paar avondje's die watjes afzeiken en beetje mee rammelen zijn ze binnen noodtime weg als je je bang opsteld ben je juist de sigaar 2 jassen aantrekken lijk je sterker
GEERT (5-10-2009 om 23:31)
Mensen tog wat een reactie s bang ??,ze staan met hun petjes hoog op de nieuwe mode laat ze lekker vroeger was het een gescheurde broek dan was cool ,En bang voor jongetjes van 12 zeg 16 jaar komop mensen niet te overdreven doen, Het zijn nog kinderen 1 x boe roepen en ze zitten op het dak grGeert
J-L S (5-10-2009 om 23:27)
Er is toch een camera bij het station ? Dus wat verdachte....daders bedoel je. Flink straffen en politie ...jaag ze het dorp uit.
Oostsouburger (5-10-2009 om 22:04)
Patrice heel leuk wat je allemaal zegt met die waterhoofden enzo maar als je dan leuk ben om het hier te zeggen zeg het bij hun dan jullie praten allemaal te veel en (dat zijn Ze en dit) vergeet niet dat dit ook word gelezen waarschijnlijk zijn de jongeren nog beter met de comp. dan jou !
Maria (5-10-2009 om 21:39)
In Oost-Souburg is het elke week raak. Lees de politieberichten in de Faam en Bode er maar op na. Meer blauw op straat en vooral op zaterdagavonden zou misschien helpen en voor de rest opsluiten die jochies.
Cookie-instellingen beheren