Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

Jongen mishandeld in Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-10-2009, 22.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht zijn twee 16-jarige jongens uit Oost-Souburg in hun woningen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige Vlissinger.


Beiden worden ervan verdacht de Vlissinger te hebben mishandeld nabij de Draaibrug in Oost Souburg waar hij met een aantal vrienden stond te praten.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij de HAP en liep een scheurtje in zijn oor en diverse verwondingen aan zijn gezicht op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (5-10-2009 om 21:02)
Mn dochter is er tussen gesprongen en heeft die gasten van hem af gesnokt terwijl haar vriendin de politie heeft gebeld, ze heeft een verklaring afgelegd op het bureau, en kon gelukkig de namen van de daders melden...laat ze maar goed gestraft worden!!lafaards!!
Zoop (5-10-2009 om 19:49)
Dhet is democratisch besloten dat een groot deel van de jeugd toekomstloos door het leven zal moeten gaan. dan krijg je dat. het is blijkbaar beter dat de zakkenvullers beloond worden.
Souburger (5-10-2009 om 15:01)
Keihard aanpakken die hangjongeren in souburg vlissingen en middelburg,blijft dit aanhouden die overlast van die lui,gelijk zonder pardon uit hun huis zetten,moet jij is kijken hoe snel het afgelopen is .
B (5-10-2009 om 14:20)
Het veranderd daar ook nooit. Sinds ik in mei daar zelf ook ben beland in een vechtpartij kom ik daar savonds nooit meer langs, dan fiets ik maar om via Vlissingen of Middelburg, elke avond hange ze er nog steeds rond en politie is nooit ergenst te bekenne.
Hadassa (5-10-2009 om 14:11)
Elise je hebt gelijk die jongens moeten een hele zwarestraf hebben tot dat ze geleerd hebben zich netjes te gedragen zoals het hoort
Joyce (5-10-2009 om 13:33)
Wat een zielige jongens zeg. het zullen zelf maar hun eigen broetje zijn of neefje .Een echte gozer doet dat niet.
Cookie-instellingen beheren