Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen mishandeld in Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-10-2009, 22.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht zijn twee 16-jarige jongens uit Oost-Souburg in hun woningen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige Vlissinger.

Beiden worden ervan verdacht de Vlissinger te hebben mishandeld nabij de Draaibrug in Oost Souburg waar hij met een aantal vrienden stond te praten.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij de HAP en liep een scheurtje in zijn oor en diverse verwondingen aan zijn gezicht op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Represent jeugd osb (12-10-2009 om 09:12)
Jullie mensen komen hier praten maar jullie weten niet eens wat er is gebeurd jullie lezen wat in de media word weergegeven vooral blijven geloven media bestempeld ons als grote criminelen de 18 jarige vlissinger heeft het er zelf naar gemaakt
Jade (9-10-2009 om 20:14)
Ten 1ste een grote mond hebben helpt niet en ten 2 met een grote knock partij al helemaal niet, en jeugd honk klinkt heel lief maar helpt niet want dan gaan ze het gewoon daar doen. Niks helpt op dit moment en bedreigingen maken hier zo helpt al helemaal niet, tjee wat zijn we weer respectfull
Stationsouburg (9-10-2009 om 12:06)
Nummer 1. souburger: jij wilt het probleem aleen maar erger maken als jij naar hun wil gaan( eigen risico) zo stoer lijk je me niet nummer 2. karel : we leven niet meer ouderwets maar wil je komen met een knokploegje ik heet je welkom :) Free H B C Gr jongens station
Theresa (8-10-2009 om 08:54)
Een jeugdhonk is leuk, maar zonder moet je je toch ook kunnen vermaken; ga een boek lezen, speel een computerspel, kijk tv, ga voetballen, sporten etc. Mishandeling moet gewoon zwaarder bestraft worden.
Mozes (7-10-2009 om 23:14)
Kijk, dat jullie gefrustreerd zijn omdat de politie die ventjes niet goed kan aanpakken en ze telkens in de fout gaan hoeft toch niet te betekenen dat jullie je zo zielig moet gedragen als zij en hun in mekaar moeten gaan rammen dan los je het probleem niet op dat veroorzaakt nog meer confrontaties
Ook een moeder (7-10-2009 om 16:35)
Dat de jongens aangepakt en gestraft moeten worden tuurlijk en flink ook, maar geef niet altijd de ouders de schuld, dat is niet altijd waar, dat het aan de opvoeding ligt!!!