Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 58 km

Bus in sloot na aanrijding trekker

Toegevoegd: 05-10-2009, 18.43 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ervaren KEURMERK touringcarchauffeur (6-10-2009 om 19:34)
M.b.t. Mies:Was je erbij ? Hoezo schuld van de buschauffeur?....Verder: als bus vertrekt van halte binnen de bebouwde kom : VOORRANG en jij douwt door ? Kost je n keer je auto.... In regio Zeeland rijdt men keurig OOK die van Connexxion!!! ADVIES VOOR MIES : herhaalcursus bij lokale rijschool ?
Gerard (6-10-2009 om 19:32)
Nou zeg .. wat een depressieve reacties ... volgende week is het weer vergeten
Jan (6-10-2009 om 19:23)
Ow ow denken de buitenstaanders het weer beter. Het is altijd maar een gezeur over trekkers dit .. trekkers dat .. ma kijk is zelf naar je eigen verkeersgedrag! Doe je het beter, en kijk je ook altijd eerst binnenspiegel, dan buitenspiegel, dan dode hoek. Kijk eerst naar jezelf! Dan pas je mening!
Hulpverlener (6-10-2009 om 16:52)
@ MIes: Wat een vooroordeel. Het lijkt mij niet juist chauffeurs over één kam te scheren. Je weet niet precies wat er hier is mis gegaan. En zelf de verstandigste zijn (en dus ruimte geven ipv door "douwen") is toch het veiligst. Dan hoeven we als hulpverlener niet voor JOU in actie te komen!!!
Souburger (6-10-2009 om 16:31)
Mies ,jij bent dus net zo erg als die bus en taxi rijders,ik erg me niet aan bussen of taxies ,nee ik erg me aan mensen die daar over klagen,maar zitten te bellen in de auto,kleuters en peuters of hond los in de auto vervoeren en echt denken dat ze goed doen .
Ouder van busreizende kinderen (6-10-2009 om 16:28)
Nu zie je hoe belangrijk het is dat er tijdens het rijden niemand staat; dus GEEN staanplaatsen.
Cookie-instellingen beheren