Weerbericht:
Vannacht opklaringen, overdag een enkele bui. Woensdag regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bus in sloot na aanrijding trekker

Toegevoegd: 05-10-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Een bus met daarin een groep schoolkinderen is maandag aan het einde van de middag in Lewedorp in een sloot gereden.

De bus kwam door nog onbekende oorzaak op de Postweg in botsing met een afslaande trekker met oplegger, welke gevuld was met aardappelen. De harmonica-aardgasbus van Connexxion kwam in een naast de weg gelegen greppel tot stilstand. Geen van de inzittenden van de bus raakte gewond. Ook de bestuurder van de trekker bleef ongedeerd.

Een Belgisch bedrijf is ter plekke gekomen om de bus te takelen. De weg is enige tijd deels gestremd geweest.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (6-10-2009 om 15:44)
Met je eens Peter, eerst kijken dan doen het is en blijft een plaats waar je moet opletten. En als we dit eens met zijn allen doen in het verkeer ook wijzelf dan gebeurde er misschien wel minder ongevallen .
Collega (6-10-2009 om 15:04)
Mies, wat een flauwe reactie,en ondoordacht ,je scheert heel de doelgroep over een kam,en zet de volgende keer je spellingcontole aan.....
Breda (6-10-2009 om 13:12)
@mies: Zo blijft het doorgaan hè.. als jij daar zo over denkt is goed, maar reageer er dan niet op.. als je er zo op reageert bega jij dezelfde fout, en gaan mensen aich alleen maar irriteren aan elkaar
Wisdom (6-10-2009 om 13:07)
Mies wat erg wat jij schrijft ! Voor iedereen was het schrikken hoor! En is het niet godswil wat jullie predikken? Hier kan iedereen van leren en de lering is, het kan je zelf ook gebeuren ! En das de bedoeling van de grote energie! Hou op met vooroordelen en leer er van !
Ferry (6-10-2009 om 12:10)
@Mies: Uw reactie is wel heel erg kort door de bocht; groepen verkeersdeelnemers over één kam scheren dient nergens voor. Het leidt alleen maar tot meer agressie in het verkeer!
Chris (6-10-2009 om 11:34)
Mies, Hoe weet je zo zeker dat de buschauffeur in fout was ? Trouwens in je tekst boordevol fouten zeg je dat jij ook steeds doorduwt.