Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Bus in sloot na aanrijding trekker

Toegevoegd: 05-10-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Een bus met daarin een groep schoolkinderen is maandag aan het einde van de middag in Lewedorp in een sloot gereden.


De bus kwam door nog onbekende oorzaak op de Postweg in botsing met een afslaande trekker met oplegger, welke gevuld was met aardappelen. De harmonica-aardgasbus van Connexxion kwam in een naast de weg gelegen greppel tot stilstand. Geen van de inzittenden van de bus raakte gewond. Ook de bestuurder van de trekker bleef ongedeerd.

Een Belgisch bedrijf is ter plekke gekomen om de bus te takelen. De weg is enige tijd deels gestremd geweest.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (5-10-2009 om 21:27)
Was het de bus uit krabbendijke wie weet er meer van
Busreiziger (5-10-2009 om 20:32)
De bus zat niet stampvol zeker,zoals de lijn 20 afgelopen vrijdag van Goes naar Terneuzen.Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen.Gordels in de bus net zoals bij de touringcars.En geen staanplaatsen meer.
Mies (5-10-2009 om 20:05)
Ik vind het heel erg voor die kindertjes . maar voor die bus chafeur niet ik erig mijn rot aan die bus chafeurs en taxi.s. ze denken dat boven iedereen staan heb je ze wel eens zien rijden. en maar door douwen met hun voertuige. dan zijn ze bij mij aan het verkeerde adres want ik douw ook door
Marieke (5-10-2009 om 19:54)
Nou nou gelukig zijn ze er goed vanaf gekomen ik zit ook altijd in die bus maar nu gelukig niet
Verliefde (5-10-2009 om 19:46)
Hoop niet dat elize h dr in zat. Dan zou ze geschrokken zijn. En ze is veel te lief om te schrikken!! x
Johama (5-10-2009 om 19:35)
De traktors worden altijd maar groter en het matriaal erachter ook en normaal een veel te hoge snelheid voor zulke gevaartes op onze smalle wegen U hebt het gisteren ook weer gezien in Koewacht. Deze tijd levensgevaarlijk
Cookie-instellingen beheren